Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Erfaringer med ayahuasca, sopp og LSD

I denne episoden skal vi snakke om noe som føles tabulagt å snakke om – særlig her i Norg – nemlig plantemedisin og psykedliske stoffer. Men når vi diskuterer det med venner og bekjente så merker vi at interessen for det er økende.

Og det er kanskje ikke så rart. Mer forskning blir nå viet til plantemedisin og andre substanser som LSD og MDMA da det viser lovende effekt på personer helse og velvære.

Det er denne forskningen og andre sine erfaringer (som f.eks til high-performers som Dave Asprey og Tim Ferriss) som gjorde at Steinar i Superstate etter over ett år med bearbeidelse bestemte seg for å dra på tur til Nederland for å prøve ayahuasca.

I den epiosden deler han sine erfaringer sammen vår gjest Erik som har prøvd blant annet LSD.

VIKTIG! Vi fraskriver oss ethvert ansvar for bruk av narkotika eller andre psykedliske stoffer / plantemedisin. Denne episoden er heller ingen oppfordring til å prøve. Her deles erfaringer som du vil merke er veldig personlig. Gjør deg opp din egen mening, og uansett hva du gjør med dine egen kropp og helse – bruk hodet OG gjør grundige undersøkelser. Dette er ikke noe som man skal leke med!

Podcast

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
Nyt sommeren med Dragon Dream iskrem
Neste artikkel
3 utfordringer for kvinner på ketogent kosthold – og hvordan overkomme dem