20% på alle varer! Bruk “BLACK20”. Tid igjen: 3 days, 10h, 17min, 9s

Shopping cart
kr 0

Kollagenbrød

Dette kollagen brødet er ketogent, melkefritt, kornfritt, glutenfritt, og best av alt, det bruker vårt kollagenprotein av gressforet storfe som sin viktigste ingrediens for å gi brødet sin struktur. Dette keto brødet er fluffy og deilig, men kan også ristes om du ønsker litt mer crunch.

Ingredienser

8 ss kollagen protein
6 ss mandelmel
5 økologiske egg. Skilt eggeplomme og eggehvite
1 ss MCT olje (f.eks Bulletproof XCT eller Bulletproof Brain Octane)
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
Ett knipe Himalaya salt

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 160 grader.
  2. Legg ett bakepapir i en brødform.
  3. Skill eggeplommene og eggehvite i hver sin bolle.
  4. Pisk eggehvitene til den begynner å stivne. Sette til side.
  5. Bland sammen de tørre ingrediensene (kollagen protein, mandelmel, bakepulver, fiberhusk og Himalaya salt) sammen og sett til side.
  6. Visp sammen de våte ingrediensene (eggeplommer og MCT olje) og sett til side.
  7. Tilsett de tørre og de våte ingrediensene i eggehvitene og bland til de er godt innarbeidet. Røren din vil bli tykk og seig.
  8. Hell røren over i brødformen.
  9. Stek i 60 minutter. Brødet vil heve seg i ovnen.
  10. Ta ut brødet etter endt steketid, og ta det ut av brødformen. La det avkjøle seg helt. Brødet synker noen, og det er OK.

Brødet kan nytes ferskt, eller oppbevares i kjøleskapet i opptil 5 dager.

Ingrediensene i hver sin bolle
Artikler

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
Avocadokaffe
Neste artikkel
Bulletproof kaffe – Hvordan den faktisk skal lages og hvorfor det er så viktig