Kollagenbrød

Dette kollagen brødet er ketogent, melkefritt, kornfritt, glutenfritt, og best av alt, det bruker vårt kollagenprotein av gressforet storfe som sin viktigste ingrediens for å gi brødet sin struktur. Dette keto brødet er fluffy og deilig, men kan også ristes om du ønsker litt mer crunch.
Innhold
skjul
Ingredienser
8 ss kollagen protein
6 ss mandelmel
5 økologiske egg. Skilt eggeplomme og eggehvite
1 ss MCT olje (f.eks Bulletproof XCT eller Bulletproof Brain Octane)
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
Ett knipe Himalaya salt
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 160 grader.
- Legg ett bakepapir i en brødform.
- Skill eggeplommene og eggehvite i hver sin bolle.
- Pisk eggehvitene til den begynner å stivne. Sette til side.
- Bland sammen de tørre ingrediensene (kollagen protein, mandelmel, bakepulver, fiberhusk og Himalaya salt) sammen og sett til side.
- Visp sammen de våte ingrediensene (eggeplommer og MCT olje) og sett til side.
- Tilsett de tørre og de våte ingrediensene i eggehvitene og bland til de er godt innarbeidet. Røren din vil bli tykk og seig.
- Hell røren over i brødformen.
- Stek i 60 minutter. Brødet vil heve seg i ovnen.
- Ta ut brødet etter endt steketid, og ta det ut av brødformen. La det avkjøle seg helt. Brødet synker noen, og det er OK.
Brødet kan nytes ferskt, eller oppbevares i kjøleskapet i opptil 5 dager.

Skriv en kommentar