Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Bli kjent med Silje Vassøy – Hun helbredet seg fra leddgikt uten medisiner

Hei,

Mitt navn er Silje Vassøy og jeg har vært stolt ambassadør for denne herlige butikken en god stund. Og jeg må si det at dess bedre vi blir kjent og samarbeider tettere så blir det både kjekkere, men også bedre for deg som kunde.  Nesten som en god vin, som bare blir bedre med tiden. Foruten dagen derpå etterpå.

For ca 5 år siden så fikk jeg ganske brutalt leddgikt i løpet av få uker. På det verste så klarte jeg hverken å gre mitt eget hår eller gire på sykkelen. Jeg knakk sammen av den store smertebelastningen. Men selv om det føltes det var golfballer av lava i flere av mine ledd, så tente det seg også en flamme inni meg.

En flamme om at dette her skulle jeg fikse. Ikke viste jeg hvordan, men jeg kjente på meg at det MÅTTE være noe jeg kunne gjøre for å bedre helsen, livskvaliteten, energien og ikke minst humøret (som dalte nedover når leddene herjet).

Og selv om flere leger sa at jeg aldri kom til å klare å fikse det, så klarte jeg det. Uten medisiner. Og uten paracet og dens «kompanjonger».

Istedenfor gikk jeg den naturlige veien, og med en solid mengde kunnskap som jeg tilegnet meg, en gigantisk porsjon tålmodighet og standhaftighet, et anti-inflammatorisk og tarm-reparerende kosthold samt utvalgte tilskudd ble leddgikten borte.

Og det var akkurat derfor Superstate fanget min umiddelbare interesse når jeg snuset på siden for første gang. De hadde produkter som ingen andre i Norge hadde. Jeg var i ekstase. Slik som BiOptimizers sine fordøyelsesenzymer og magesyretilskudd, som rett og slett er game-changere for meg.

Som en travel trebarnsmor og innehaver av flere jobber med alt det som begge de rollene innebærer, så er jeg utrolig glad for en god magefølelse og velfungerende fordøyelse.

Som coach, podkaster og gründer så hjelper flere produkter fra Superstate meg med å balansere mellom av og på Fra å gi maks ytelse, både fysisk og kognitivt, til å slappe ordentlig av og koble ut. Nå lenger gønner jeg ikke bare på. Jeg hviler også, masse. Begge deler til «sin» tid.

I min deilige (decaf) morgenkaffe så har jeg alltid Brain Octane og Keto Brainz. Det har blitt et høydepunkt. Du vet følelsen av å ha en kopp varm favorittdrikke i hånden mens dagen sakte starter. Men denne koppen gir meg mye mer enn kos. Det jeg har erfart er at ting som trenger maks mental ytelse gjør jeg best på formiddagen etter denne koppen, enten det er en podcast jeg skal spilles inn eller en ny kursmodul som skal lages. Da er hjernen min «on fire» - spesielt om jeg har toppet det med dose Cymbiotika Golden Mind.

I denne spesielle virale tiden vi nå er i så må jeg også trekke frem mine immunstyrkende favoritter:
Cymbiotika sin C-vitamin og Vitamin D3-+ k2 + q10.

Utenom barn, jobber, hus, fjelltur og kreativ kokkelering, så liker jeg veldig godt å ta i ett tak i kjøkkenhagen eller annet fysisk arbeid. Og da løfter jeg energien enda ett hakk med en ampull Unfair Advantage fra Bulletproof.

Jeg er utrolig takknemlig for alle lærdommene som kom ut ifra å fikse leddgikten, og kunne bruke alle disse læringene til å hjelpe mange andre damer til også å oppnå en bedre og balansert helse, i ett liv som de trives og i en kropp de liker veldig godt.

Du finner meg på @siljeevassoy på Instagram og nettsiden min er theidealyou.no
Og podcasten min heter: Livsrommet med Silje og Steinar fra Superstate gjester en fantastisk episode.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.

Silje's anbefalte stacks

Nå resultatene du fortjener

Meld deg på vårt nyhetsbrev

[monsterinsights_popular_posts_widget]
Fordøyelse

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
9 kosttilskudd for lang Covid
Neste artikkel
Apothékary oppskrifter for å finere hud