Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Hva er Superstate

Selv om dette er en beskrivelse av Superstate handler det vel så mye om deg. Superstate for oss er nemlig en livsstil, og livsstil er noe alle har, enten du vil eller ikke. Det vi synes er litt pussig er hvorfor ikke flere er interessert i og utforsker metoder, triks, produkter, tjenester eller hva det måtte være som gjør livet bedre - eller supert som vi sier.

Oss i denne sammenheng er vi - Steinar og Atle. På en måte er vi ganske forskjellig, men når det gjelder livsstil har vi flere av de samme erfaringene angående hva som skal til for at vi har det ekstraordinært bra. Vi synes det er kjipt at ikke flere har oppdaget fordelene med hva vi gjør og hvor enkelt det kan gjøres, så vi har satt oss som mål om å spre denne erfaringen og kunnskapen til andre.

Når vi tenker tilbake på noe av hva vi er aller mest takknemlig for, så er det nettopp det vi har lært omkring livsstil som skiller seg ut. Få ting gir oss større glede enn å kunne se andre oppleve samme nytte.

Et liv vi elsker handler nemlig mye om å kunne være den beste versjonen av seg selv. Ha dager der alt bare stemmer! En har masse energi, en får gjort masse, spiser hva en har planlagt, smilet sitter løst - i hele tatt er alt ganske så supert!

Denne tilstanden som vi har døpt til “Superstate” er hva vi jakter på.

Ta hensyn til at vi er mennesker

La derimot en ting være klinkende klart - og det er forhåpentligvis her du vil oppleve at vi kanskje er annerledes fra andre (i hvert fall hvis du tror vi er et vanlig kosttilskuddselskap, helseselskap eller annet). 

Selv om vi er langt over gjennomsnittlig opptatt å skulle være den beste versjonen av seg selv, biohacking, high performance osv osv så er vi de første til å innrømme at hver dag ikke nødvendigvis er akkurat sånn.

Samme hva andre måtte si og gi inntrykk for i sosiale medier så er vi av oppfatning av at det er sykt vanskelig å skulle leve opp til en perfekt livsstil hele tiden. Samme hvor motivert en er så er det jammen ikke lett. Vi innser at vi må ta hensyn til begrensningen i at vi tross alt bare er mennesker.

Ei heller er denne teoretiske “perfektheten” et liv vi elsker så det er sagt. Å eksempelvis unne seg et glass vin, litt sjokolade eller skippe en treningsdag i ny og ne er inkludert og ikke ekskludert i livsstilen vi elsker. Målet er heller å skulle prestere og elske livet MED slike ting enn for enhver pris skulle unngå alt som er “fy fy”. Det handler om å finne den riktige balansen rett og slett.

En daglig kontinuerlig reise

Veien mot å bli den beste versjonen av oss selv er en kontinuerlig reise. Det krever innsats og engasjement, men belønningen er uforglemmelig. Vi jobber ikke mot et platå med tanken om at når vi kommer dit så kan vi slenge beina på bordet og stoppe. Istedenfor kommer en ny målsetting etter at den første målsetting er nådd. Det handler om vekst. 

Det er en vei å gå hver eneste dag for å kunne prestere på nivået vi ønsker og har som målsetting. Det er ikke til å unngå at det er hardt arbeid å gå denne veien hver dag. Motivasjonen ligger i at når en først har fått oppleve hvor sinnssykt super en kan være i blant så er det jammen vanskelig å ikke ville forsøke å være der så mye som mulig. Så det er verdt å gå veien tilnærmet hver dag. 

Vårt mål er å leve et liv fylt med energi, vitalitet og glede - helt til slutten. Gjennom en sunn livsstil, regelmessig fysisk aktivitet, balansert kosthold og fokus på mental helse, håper vi å minimere perioden med sykdom eller nedsatt funksjonsevne mot livets slutt.

Dette valget handler om å oppleve livets gleder, engasjere seg med familie og venner, og bidra positivt til samfunnet så lenge som mulig, uten å være en byrde for våre nærmeste i våre siste år. Vi tror at ved å ta kontroll over vår egen helse og velvære, kan vi virkelig oppnå vårt fulle potensiale og leve et liv uten begrensninger (ofte omtalt som squaring the curve).

Derfor er vi dedikert til å utforske og implementere alle verktøy og strategier som kan hjelpe oss med å oppnå vår Superstate og leve vårt beste liv hver eneste dag.

Vårt bidrag til deg

Vår filosofi er enkel: For å oppnå den ettertraktede Superstate-følelsen, må vi se helhetlig på oss selv. Skal en prestere som menneske holder det ikke bare å se på enkeltelementer. Vår erfaring er at du må tenke litt på alt istedenfor veldig mye på noen få få ting. Å skulle være supereffektiv på jobb funker eksempelvis dårlig hvis du ikke har sovet godt osv. Igjen handler det om balanse.

Samtidig er det å skulle “tenke på alt” naturligvis alt for uklart. Derfor har vi satt sammen åtte nøkkelkomponenter som vi mener utgjør grunnlaget for å føle seg super og vil fokusere på praktiske og effektive tiltak man kan vurdere å teste for seg selv. Tiltakene vi fokuserer på er gjerne de som kan gi mest effekt (typisk relatert til 80/20 regelen hvor 20 % av alle tiltak du kan gjøre utgjør 80 % av resultatene). I så måte tenker vi gjerne på tiltakene vi fokuserer på som snarveier. Vi elsker dem og vi har innsett at de er nødvendige! I en travel hverdag skulle vi gjerne sett at vi kunne fått satt av tid til eksempelvis meditasjon, trene, lage måltider fra bunnen av, sove tilstrekkelig osv, men for å klare og implementere alt dette må vi jukse litt. Derfor har vi snarveier som ulike kosttilskudd, pusteøvelser, blålysbriller, hangoverkurer, effektivitetsteknikker osv.

Ved å se på disse komponentene som en helhetlig enhet, kan du oppnå en dypere forståelse av hvordan de påvirker hverandre og jobbe mot å skape en balanse som fremmer din totale trivsel og Superstate-følelsen. Vi legger også vekt på at de åtte komponentene vi har i fokus ikke er ekstra elementer i livet ditt. Det er grunnleggende områder som vi alle må forholde oss til i hverdagen uansett.

Når det gjelder kosttilskudd (som er det vi utad kanskje er mest kjent for og som utgjør en del av snarveiene) er vi der at vi helst skulle klart oss uten for å være helt ærlig og målsetting er for eksempel lokal kortreist mat etter sesong, lage alt fra bunnen av, langtidskoke kjøtt, fermentere, unngå sukker osv). Utfordringen er bare det at det som spiller på lag med kroppen også kan spille i mot lommeboken og tiden din. Vi må med det ty til kosttilskudd på noen områder.

Hos oss vil du alltid finne kosttilskudd som spiller mest mulig på lag med kroppen din. Vi jobber hver dag med å kunne tilby de ypperste og mest effektfulle produktene på det norske markedet. I produktene vil du blant annet aldri finne unødvendige tilsetningsstoffer eller hva vi anser som unaturlige ingredienser. 

Det finnes ikke en fasit for alle

Et viktig ledd i det hele er å se på seg selv om studiet, og finne hva som fungerer for en selv. Det handler ikke om å blåkopiere hva alle andre gjør (ofte omtalt som n=1 eller quantifiied self). Det er forskjell på å finne inspirasjon fra andre, men det trenger ikke å bety at alle skal gjøre som den personen. Det handler enkelt sagt å eksperimentere for seg selv, for så å gjøre mer av det du merker gjør deg mer super og mindre av det som ikke fungerer noe særlig. 

Med dette ønsker vi veldig gjerne å bli inspirert av deg også på samme måte som vi har blitt inspirert av mange andre opp gjennom mange år. Å oppleve Superstate-tilstanden er en av de mest givende opplevelsene vi har, og vi ønsker å dele denne opplevelsen med deg.

Nå resultatene du fortjener

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Anti-aldring Artikler Faste Fordøyelse Immunforsvaret Keto Mental ytelse Søvn Trening Velvære

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
Atle sine Super8-prioriteringer for 2024
Neste artikkel
Molekulært Hydrogen – Verdens kraftigste antioksidant