Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Bytte og Retur

30 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 30 dager åpent kjøp på våre produkter. Hovedregelen er at alle returer må være salgbare som om de var nye. Dette innebærer som et minimum at alle produkter som skal returneres må:

 

  • Ha original og uskadet emballasje
  • Ha alle merkelapper/klistremerker på

365 dager åpent kjøp for BiOptimizers sine produkter

For BiOptimizers sine produkter tilbyr vi en utvidet retur ordning.

Vi aksepterer retur av uåpnede flasker innen 365 etter kjøp. Hvis du har kjøpt flere flasker, må du returnere alle unntatt en av flaskene uåpnet for å kvalifisere for full refusjon (unntatt frakt- og ekspedisjonsgebyrer).

Dette gjelder abonnementskjøp og ikke-abonnementskjøp.

To viktige merknader for abonnement er:

  • Du kan bare returnere en måneds forsendelser for refusjon. Så hvis du har abonnert i 3 måneder, kan du bare returnere den siste månedens forsendelse. Vi refunderer ikke de første 2 månedene.
  • Til slutt MÅ DU VARSLE OSS MINST 3 dager FØR kortet ditt belastes for å kansellere et abonnement. Ellers vil bestillingen bli sendt og regnes som et månedsabonnement.

Hva gjør du for å returnere produkt(er)

Du kan kontakte oss på kontakt@superstate.no innen 30 dager for alle produkter utenom BiOptimizers og innen 365 dager for BiOptimizers sine produkter (etter den opprinnelige kjøpsdatoen) for 100% refusjon av produktets kjøpesum (unntatt frakt- og ekspedisjonsgebyrer).

Ved mottak av returforsendelsen vil vi enten kansellere den opprinnelige kredittkortautorisasjonen eller utstede full refusjon.

Viktig: Vi forbeholder oss retten til å nekte tilbakebetaling til alle som Superstate AS med rimelighet mistenker å ha utnyttet vår tilfredshetsgaranti ved mer enn en anledning.