Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Har du et spørsmål?

Vi ser frem til å høre fra deg!

Superstate som organisasjon er superenkel - det er oss, Atle og Steinar 🙂 All kontakt du har med Superstate vil dermed være direkte med grunnleggerne av firmaet.

En kjempestor fordel med dette er at vi begge har innsikt i det meste og vil kunne ta beslutninger der og da uten å måtte spørre noen andre “om lov”.

Kundeservice er vår topp prioritet så vi gjør alt vi kan for å svare deg så snart som mulig.

Det er derimot kjekt å vite følgende om vår responstid for de ulike kanalene du kan kontakte oss på, og så her er en anbefalt rekkefølge slik at vi kan hjelpe deg raskest og best mulig.

Epost/kontaktskjema: Sender du en beskjed her vil både Atle og Steinar hoppe på saken. Vi tar tak henvendelsene fortløpende via vårt helpdesk system, og som regel får du svar innen et par timer og i verste fall innen et døgn.

Chat: Sender du en beskjed over chat får både Atle og Steinar beskjed og det blir førstemann av oss som svarer. Som regel klarer vi å svare innen få minutter, men legg gjerne igjen eposten din så er du helt sikker på å få svar.

Sosiale medier: Sender du en beskjed på Instagram eller Facebook er det sannsynligvis Steinar svarer, og det senest innen dagen er over.

Telefon: Ringer du 97764158 kommer du direkte til Atle sin mobiltelefon. Atle er engasjert i flere firmaer og har to små barn, så beklageligvis er det ikke alltid mulig å ta telefonen når det ringer (selv om han gjerne skulle tatt den).

Om du legger igjen en beskjed på telefonsvareren eller sender en sms om hva det gjelder er det som oftest enklere å hjelpe. Om det ikke legges igjen en beskjed er det sjelden at ukjente numre blir ringt opp igjen.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Alt godt,
Atle og Steinar

Telefon

+47 977  64 158