Beskrivelse
HVA ER STHL MARGFETT
- Økologisk margfett og talg fra gressbeitende kyr.
- Produktet kommer fra smeltet fett som lages ved å separere fettene når STHL tilbereder beinbuljongen.
- Den lages ved å småkoke fettet til det er skilt fra kjøttet og andre urenheter.
- Dette resulterer i et solid, kremaktig hvitt fett som har en rik biffsmak og aroma.
HVORFOR VELGE STHL MARGFETT
- Tradisjonelt har talg og marg blitt brukt som matfett for sin karakteristiske smak og høye steketemperatur.
- Fordeler:
- Økologisk
- Gressforet og "gress-finished"
- Gått fritt på beite
- Rik på stearinsyre
- Lite flerumettet fett
- Talg og marg fra gressforet storfe gir noen av følgende næringsstoffer:
- Vitaminene A, D, K, E og B12
- Kolin
- CLA
HVORDAN BRUKE
- Passer perfekt i stekepannen når det er på tide å steke et kjøttstykke – spesielt hvis du ønsker en perfekt stekeoverflate.
- Fungerer også utmerket ved frityrsteking.
NÆRINGSINNHOLD
Per 100 gram | |||
Energi | 3684 kJ / 896 kcal | ||
Fett | 99,6 g | ||
Hvorav mettet fett | 47,3 g | ||
Hvorav enumettet fett | 43,4 g | ||
Hvorav flerumettet fett | 3,4 g | ||
Omega-3 | 1,1 g | ||
Omega-6 | 2,3 g | ||
Sukker | 0 g | ||
Protein | 0,1 g | ||
Salt | <1 mg |
Ingredienser: Gressforet storfemarg og talg*
*økologisk ingrediens
Åpnet emballasje oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen to måneder.
Best før: Se på undersiden av glasset.
beef tallow
awalnum (bekreftet eier) –
Den leverer som den skal på både smak og stekeegenskaper. Er også drøy i bruk, så et glass holder i minst to måneder for meg.
Svajunas (bekreftet eier) –
Hei,
Dette er et veldig godt og naturlig produkt!!!
TAKK TAKK TAKK!!!
Mattias Christensen (bekreftet eier) –
Gode steke egenskaper. Tåler høy varme, sammenlignet med de fleste andre sunne oljer.
Kan også brukes på hud istedenfor fuktighetskrem som ofte inneholder skadelige kjemikalier.
Edvin (bekreftet eier) –
Tåler høy varme, brukes hver dag i stekepannen når jeg lager middag. Gir en perfekt stekeskorpe på kjøttet.