Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Våre morgenrutiner

Vi henter mye inspirasjon og motivasjon fra å lese bøker og artikler, samt høre på podcasts fra såkalte high-performers. Eksempler på personer vi ser opp til er Tim Ferriss, Tony Robbins og ikke minst Dave Asprey  Og en ting man legger merke til med disse personene er at de har noen gode morgenrutiner som gir dem en god start på dagen, og som gir dem i et fortrinn allerede fra de står opp.

Med basis i  lærdom og egne erfaringer fra giganger som nevnt ovenfor har vi lagd våre egne morgenrutiner, og i denne podcasten snakker vi om hva vi gjør de første timene når vi står opp for å skape det beste dagen for oss.

Du kan lytte på Soundcloud her:

Du finner oss også på Itunes og på Stitcher.

Og om det er temaer du ønsker vi skal ta opp er det bare å kommentere under!

Happy listening 🙂

Podcast Velvære

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
Egenskapene til kollagen protein og våre erfaringer med det
Neste artikkel
Våre morgenrutiner