Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

3 grunner til å velge Brain Octane MCT over andre MCT oljer

Det er mange typer MCT oljer på markedet, men for oss er det særlig en som skiller seg ut – Bulletproof sin Brain Octane Oil.

Her er våre topp 3 forskjeller mellom den og andre MCT oljer:

Brain Octane er mye mer konsentrert

Faktisk er den 18 ganger sterkere enn kokosolje mens vanlig MCT olje er bare 6 ganger sterkere. Brain Octane består nemlig av 100% ren C8 kaprylsyre, mens andre MCT oljer gjerne er blandinger av C8 kaprylsyre og C10 kaprinsyre (kaprinsyre er billigere).

MCT deles nemlig gjerne inn i 4 grupper: C6, C8, C10 og C12. En forklaring på disse typene finner du i Bulletproof sin MCT guide her.

 

Brain Octane har en bedre produksjonsmetode

Bulletproof Brain Octane er rengjort med aktivt kull og raffinert med bare varme, vann og trykk (gjennom en trippel destilieringsprosess). Med dette mener vi at den er behandlet (prosessert) på den mest skånsomme måten. Noen MCT-oljer produseres billig ved hjelp av løsemidler som heksan, som kan etterlate rester. Brain Octane er laget med null ekle kjemikalier.

Hvis du søker på MCT oljer finner man som oftest ikke noe informasjon om hvordan MCT-oljen er behandlet. Bulletproof er derimot helt åpen om hvordan de gjør det fordi det er en del av kvalitetsprosessen deres.

 

Brain Octane er mildere for magen

Man bør som alltid gradvis tilpasse mengden for alle MCT oljer (for ikke å oppleve ubehag), men Brain Octane viser seg å være mer skånsom mot magen som gjør at en kan bruke mer av det.

Med andre ord har Brain Octane en helt annen kvalitet og er betydelig mer effektiv. Vi bruker selv Brain Octane i Bulletproof kaffen på morgenen og litt utover dagen for best mulig energi, fettforbrenning og mentalt fokus. Vanlig MCT (foretrekker da Bulletproof sin XCT olje) tar vi på kvelden før jeg skal sove. Dette fordi den metaboliseres (forbrennes) langsommere enn Brain Octane.

En kan med andre ord tenke på Brain Octane som jetfuel mens MCT er vanlig bensin.

Lyst på til å prøve? Du finner produktet her.

Keto

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
3 nyttige tips når du er i karantene
Neste artikkel
4 steg du bør gjøre de 4 siste timene før du skal sove