Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

3 nyttige tips når du er i karantene

Her er noen nøye utvalgte tips, litt utenom det vanlige, som jeg bruker for å opprettholde prestasjoner utover vanlige også i disse tider med karantene og coronavirus.

Styrke immunforsvaret

Det er mange som deler gode tips til hvordan en kan styrke immunforsvaret om dagen. Av alt er det kanskje viktigheten av god søvn jeg synes det blir skrevet minst om og er med det et av mine nøye utvalgte tips. Dette kan være tiden for å sette av mer tid enn vanlig til søvn og restitusjon. Ta for eksempel tid til denne guiden med 4 steg du bør gjøre de 4 siste timene før du skal sove.

Få ting gjort på hjemmekontor

Om du ikke har hørt om det før så søk litt rundt på effektene av Pomodoro teknikken. Den har nemlig så absolutt hjulpet oss! 25 minutter på og 5 min pause i intervaller er standarden. Hør min venn Mattias Ribbing snakke om teknikken her. Av apper for formålet bruker vi selv Be Focused Pro eller Toggl.com.

I de 5 minutters pausene kan du eksempelvis ta burpees (som er en øvelse jeg finner mest effektiv), bare se ut av vinduet eller lage deg en Bulletproof Coffee (vår favoritt for virkelig å få fokus).

Om du er tett i nesa

Ved forkjølelser tetter det seg gjerne til i nesen. Å snyte seg, bruke nesespray eller lignende hjelper, men det er ikke alltid en har det tilgjengelig eller at det hjelper nok.

Da kan det være kjekt å kunne et biohack hvor du kun ved hjelp av egen pust får åpnet nesen igjen.

Som forklart i videoen under skal du først puste vanlig. Deretter puste ut for så å holde deg for nesen mens du holder pusten. Samtidig som du gjør dette bør du bevege deg på en eller annen måte (beveg hodet, gå el). Hold pusten til du ikke klarer mer og gjenta prosedyren til nesen åpner seg (kanskje opptil 6 ganger).

Velvære

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
6 tips for å styrke immunforsvaret mot forkjølelse og potensielt coronavirus
Neste artikkel
3 grunner til å velge Brain Octane MCT over andre MCT oljer