Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Feir deg selv med Awesome Jar

Har du noen ganger kommet til slutten av et år, sett tilbake og lurt - hva gjorde jeg egentlig i år? Nådde jeg noen av målene jeg satte meg?

Jeg har selv lagt merke til at året fremstår som blurry når jeg tenker tilbake på det, blandet med en følelse at jeg ikke gjorde eller nådde de målene jeg satte meg.

Året kan fort føles som en "fail" når en innser at en er langt fra å nå nyttårsforsettene.

Men er det egentlig sant?

For i 2020 prøvde jeg noe nytt. Jeg lagde min første Awesome Jar, og ikke bare var den full av hendelser jeg hadde glemt da jeg åpnet den på nyåret. Den hjalp meg også gjennom 2020 å bli oppmerksom på de små seirene som skjer i livet. At jeg gjør fremskritt.

Hva er en Awesome Jar?

Awesome Jar er så enkelt som en krukke, boks eller hva du måtte finne hvor du legger papirlapper med de små seirene du gjør i livet. Og det er viktig å utheve små.

Hele poenget med en Awesome Jar er å gjøre en bevisst på de flotte tingene en gjør, men som en fort overser. Så istedenfor å snakke seg ned er dette en mulighet til å gi seg selv en high-five.

Kanskje har du hørt utsagnet "Hva vi fokuserer på - blir det mer av"?

Med en Awesome Jar erfarer jeg nettopp det. Jeg trener min bevissthet til å se mer av de positive tingene jeg gjør i hverdagen. Dette skaper en positiv spiral, og i løpet av 2020 føltes det ut som jeg fikk et nytt sett med øyne og se meg selv og verden på.

Hvordan starter jeg med en Awesome Jar?

Hver gang jeg fullfører eller gjør noe som føles bra, skriver jeg det på et stykke papir, daterer det, bretter det og legger det i en krukke - min Awesome Jar.

Jeg har også erfart at det hjelper å sette en intensjon på morgenen om å legge en papirlapp i krukken. Dette hjelper meg å fokusere på "Awesomeness" og bli oppmerksom på de små seirene.

Det er fort gjort å bli overanalyserende om noe er "Awesome" nok eller ikke, og jeg har funnet ut at så lenge det skaper en god følelse så er det verdt å legge til. Da jeg gikk gjennom 2020 var det ikke en eneste lapp jeg tenkte det var  poengløst at jeg hadde skrevet ned. Så skriv heller ned mer enn mindre.

Det kan også være smart å sette din "Awesome Jar" et sted du lett ser den. Dette vil minne deg på at du har lapper som skal skrives 🙂

Det er også gøy å gjøre dette sammen med familien. Da hjelper en hverandre til å bli oppmerksom og feire de positive øyeblikkene som skjer, og det er også en hyggelig familieaktivitet å åpne "Awesome Jar" på slutten av året.

Så hvorfor ikke starte nå med å fokusere på seierene, uansett hvor "små" eller "ubetydelige" du tror de er? Ikke selg deg selv kort og bli istedenfor klar hvor fantastisk du er!

Prøv vår Awesome Jar Bot

Jeg må si jeg fortrekker papirvarianten av Awesome Jar, men jeg opplever at jeg ikke alltid er hjemme hvor krukken min. Fort blir det en del lapper liggende rundt i påvente at den skal puttes i krukken, eller jeg ender opp med å ikke skrive noe da jeg tror jeg kommer til å huske det til jeg kommer hjem.

Derfor har jeg lagd en digital Awesome Jar som gjør at jeg enkelt kan legge til "Awesomeness" via Facebook Messenger. Dette er en tidlig versjon så vær klar over at feil kan forekomme - og kom gjerne med tips og ønsker.

Tanken er at på slutten av året kan du få trykket opp din "Awesome Jar" til en bok. Siden Awesome Jar Bot lar en legge til bilder kan dette bli en fin bok for året.

Og forresten. Awesome Jar er en del av Superstate sin Facebook Messenger Bot hvor vi fremover kommer til å legge til flere tjenester, så følg med!

Trykk for å åpne Superstate Bot

Nå resultatene du fortjener

Meld deg på vårt nyhetsbrev

[monsterinsights_popular_posts_widget]
Velvære

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
Hvordan kalkulere netto karbohydrater for keto kosthold og hvorfor det er viktig
Neste artikkel
6 naturlige nootropics som kan forbedre din mentale ytelse