Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

HVA ER KETO

Et ketogent kosthold kan høres komplisert ut, men det handler først og fremst om å spise veldig lite karbohydrater.

Dette betyr at fordelingen av karbohydrater, protein og fett du er vant til å spise endres en del. Om du følger et standard vestlige kosthold betyr dette som regel å gå fra fra ca 50% karbohydrater til 5% karbohydrater for å oppnå ketose.

Det betyr derimot ikke at du kommer til å gå glipp av smakfulle måltider eller at matlagingen blir vanskelig. Vi er for å hjelpe deg oppnå de mange fordelene med keto, slik som:

 • Vekttap
 • Økt energi og normal sult
 • Kontrollert blodsukker
 • Mindre kviser

Er du klar? Fortsett nedover👇

KOM I GANG MED KETO

Helt ny med keto? Da anbefaler vi at du tar en en titt på følgende ressurser:

 

 

DEN PERFEKTE STARTEN

Enten om du ønsker den perfekte starten på dagen, eller den perfekte starten på keto-reisen er nok Bulletproof kaffen valget.

Hvorfor? Ved å kombinere MCT olje, smør og kaffe får du en mettende kopp på morgenen som holder deg gående frem til lunch. Det betyr at du kan periodisk faste frem til lunch, og sammen med MCT er dette et av de beste triksene for å få deg raskere i ketose.

KETO PÅ FARTEN

En ting er å ha kontroll på keto kostholdet når du er i ditt eget kjøkken. Men hva skjer når du er på farten? Dessverre det dårlig med keto alternativer på bensinstasjoner og kiosker.

Heldigvis har vi funnet noen gode alternativer du kan ta med deg enten du løper fra møte til møte eller er på jakt. Alle våre barer er lagd med rene ingredienser!

 • Test ut Keto Bars med sine 4 nydelig smaker. Dette er en den perfekte keto snacken uansett anledning. Spis den rett ut av posen eller del den opp i biter og blandes med din favorittmelk for å lage en dessert eller frokost.
 • Et annet alternativ er Keto Brick. Dette er mer en "performance bar" enn en snack. Her får du et komplett måltid i form av en 151 gram kubbe lagd med keto makroer. Vi setter stor pris på at disse kubbene også har ekstra protein pulver i seg, og passer da for de som trenger et måltid i forbindelse mer trening eller jakt.
 • Bulletproof kaffe er også ideelt på farten, enten du lager deg en kopp og tar med deg hjemmefra eller en Bulletproof Cold Brew.

HUSK PÅ ELEKTROLYTTENE

Elektrolytter er mineraler som kroppen trenger for at nerve- og muskelfunksjonene skal fungere optimalt. I tillegg er de viktige byggesteiner i kroppen.

Siden karbohydrater holder på vann vil du miste en del vann når du slutter å spise karbohydrater. Med vannet forsvinner også elektrolytter, og for å unngå bivirkninger kan det for mange være nødvendig å ta tilskudd av elektrolytter. Hva er vel bedre da at dette er superenkelt med LMNT?

LMNT er en velsmakende blanding av elektrolytter som hjelper deg føle deg ditt beste, og unngå "keto flu" som noen opplever med lavkarbo / keto.

Vi har mange forskjellige smaker av LMNT, så ta en titt og finn din variant her. En god start er Variety Pack eller Fiesta Pack om du liker en smak med et "kick".

Lyst til å lære mer om elektrolytter og hvorfor de er viktige for deg? Les her.

 

"Ketones turn your brain on. It changes your life. They make your life feel amazing."

Dave Asprey - Founder of Bulletproof

MAGIEN MED MCT

Følger du et keto kosthold er det stor sannsynlighet for at du kommer til å bli kjent med MCT. Det er enkelt å tilføre i kostholdet, og kan gi fordeler som:

 • Bli kvitt lagret kroppsfett eller opprettholde en sunn kroppsvekt [*]
 • Øke energien din [*]
 • Øke hjernens ytelse og fjerne hjernetåke [*]
 • Forbedre fordøyelsen og næringsopptaket [*]
 • Balansere spesifikke hormoner [*]

Om MCT er nytt for deg så er det en type fett, som olivenolje eller kokosnøttolje, og er en forkortelse for middels-kjede triglyserider.

Det finnes en del varianter av MCT oljer og pulver, så for å finne hva som passer best for deg kan vi anbefale artikkelen "MCT olje vs MCT pulver – Dette er hva du trenger å vite"

 

OPTIMALISER KETO

Når du begynner å bli kjent med keto kostholdet har du kanskje lyst til utforske mulighetene videre. Her er noen forslag:

 • kApex enzymer. Med kApex får du en av de kraftigste måtene å oppgradere din fordøyelse, energi og fett forbrenning på når du følger et ketogent kosthold. Prøv 1 kapsel per 20 kg du veier om morgenen på tom mage, og opplev en jevn og god energi i løpet av hele dagen.
 • Finn din ideele mengde karbohydrater. Den letteste måten og komme igang med keto er å gå "Full keto". Da spiser du minimalt med karbohydrater og øker fettmengden betraktelig. Dette fungerer for de fleste, men over tid er det smart å inkludere karbohydrater fra tid til annen. Det finnes derfor varianter av keto som det er verdt å se nærmere på. De to mest vanlige er "syklisk keto" og "targeted keto".
 • Øk proteinmengden - særlig om du trener en del. En ting er å gjøre dette ved å spise mer proteinholdige matvarer, men noen ganger kan det komme godt med å ta et høykvalitets proteinpulver, slik som BiOptimizers Protein Breaktrough.