Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Viktige kosttilskudd på keto

Du kommer til å spise MYE fett, en del proteiner og lite karbohydrater. Dette kan være utfordrende å fordøye. Tilførsel av enzymer (anbefaling: BiOptimizers kApex) og magesyre (anbefaling: BiOptimizers HCL) kan være en game-changer. Prebiotika (anbefaling: Bulletproof InnerFuel og probiotika (anbefaling: Bioptimizers P3-OM) kommer også godt med.

Ketonproduksjon

Selv kombinert med fasteperioder kan det ta dager/uker å tilvenne kroppen til å bruke ketoner fremfor glukose. Med tilskudd kan du derimot øke ketonnivåene dine på minutter/timer. MCT-oljer (anbefaling: Bulletproof Brain Octane eller Keto Brainz) er gjerne ett must som gjør det hele mye enklere, og en enkel måte å få i seg dette er med en kopp Bulletproof kaffe med MCT olje og smør på morgenen.

Anbefalte keto produkter

Elektrolytter / mineraler

Elektrolytter er mineraler som kroppen trenger for at nerve- og muskelfunksjonene skal fungere optimalt. I tillegg er de viktige byggesteiner i kroppen.

Siden karbohydrater holder på vann vil du miste en del vann når du slutter å spise karbohydrater. Med vannet forsvinner også elektrolytter. For å unngå bivirkninger kan det for mange være nødvendig å ta et tilskudd.

Anbefaling:

  • Magnesium: 500 mg/dagen (anbefaling: BiOptimizers Magnesium).
  • Kalium chloride: 4000mg/dagen.
  • Natrium / Salt: 3–7 g natrium eller 7 – 17 g salt.
  • Eller LMNT elektrolytter som har en optimal dose magnesium, kalium og natrium i en enkel pose du blander ut i vann.

Legg merke til at salt og natrium ikke er helt like når du beregner ditt daglige inntak. Salt inneholder bare 40% natrium, og resten er klorid. Så selv om du øker natriuminntaket ditt ved å spise mer salt, er det viktig å huske at å spise en teskje (6 gram) salt gir deg bare 2,4 gram faktisk natrium.

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på kvaliteten av salt, og anbefaler at du velger en bedre kilde salt som for eksempel Himalayasalt.

Andre tilskudd

Andre tilskudd du kan ha nytte av på keto er Omega-3D-Vitamin og kollagen.

 

Nå resultatene du fortjener

Meld deg på vårt nyhetsbrev

[monsterinsights_popular_posts_widget]
Keto

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
10 fordeler med aktivt kull – og når du ikke skal bruke det
Neste artikkel
De 12 mest stilte spørsmålene om keto