Spar 10% med abonnement – Les mer | Superstate er

Handlekurv
kr 0

Superstate bedriftsabonnement

Gi de ansatte og bedriften en Superstate boost 

Hei der, bedriftsledere! La oss ta en ærlig titt på jobbhverdagen. Vi vet alle at det å være på topp hver eneste dag kan være en slags urban myte, spesielt når dagen starter med en blåmandag eller to. Men hva om vi kunne sprite opp den vanlige kontorrutinen med noe som faktisk gir energi og får oss til å føle oss litt mer på ballen?

Her hos Superstate har vi noe som kan kickstarte hver arbeidsdag og gjøre lunsjpausen til dagens høydepunkt – og nei, vi snakker ikke om enda en kjedelig fruktkurv. Vi snakker om top-notch produkter som får det til å bruse i blodet (på den gode måten)!

Hvorfor Superstate bedriftsavtale?

  • Energi som varer: Glem de søvnige ettermiddagstimene. Våre MCT oljer og andre godsaker holder deg og teamet ditt gående. Vi snakker skarphet og energi fra morgen til kveld.
  • Klarhet i toppsjiktet: Med våre nootropics får du den mentale klarheten du trenger for å naile deadlines og komme opp med ideer som får alle til å måpe.
  • Boost immunforsvaret: Ingen liker å være syk, og med våre antioksidant-rike tilskudd er du og ditt team rustet mot de små, irriterende bakteriene.
  • Fleksible abonnementer: Vi vet at tiden er knapp. Med våre skreddersydde pakker får du alt du trenger rett til kontordøren! Fakturering er også selvfølgelig helt mulig.

Vi i Superstate teamet lever for å gjøre hver dag en dag med fremgang. Og vi vil at du og dine kollegaer skal føle det samme. Ta kontakt med oss og finn ut hvordan litt velvære kan gjøre underverker for både produktivitet og trivsel på jobb.

Bare et lite tips: En investering i de ansattes helse er også en investering i din bedrifts suksess. Så, hva venter du på? La oss transformere arbeidsplassen sammen!

Bare kontakt oss på kontakt@superstate.no så finner vi en løsning som passer din bedrift.

Nå resultatene du fortjener

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Anti-aldring Artikler Faste Fordøyelse Immunforsvaret Keto Mental ytelse Søvn Trening Velvære

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forrige artikkel
Superstate bedriftsabonnement
Neste artikkel
Atle sine Super8-prioriteringer for 2024